Perhatian: Khas untuk anda yang dah lama tak merasa bercuti, ini berita baik!

Eh, biar betul…
Langkawi, Malaysia ke ni?

Rindunyaa Nak Bercuti!

Macam tak percaya kan??

 

Rupanya di Langkawi pun ada banyak tempat-tempat yang sangat menarik!

 

Cuba tengok gambar-gambar dibawah ni.

Memang menarik!

 

Mesti anda dah tak sabar nak lalui percutian macamni kan?

 

Tapi anda kena baca sampai habis dulu sebab ada diskaun untuk ke Langkawi ni!

Anda sedang mengalami situasi ini?

Stress sebab dah lama tak merasa enjoy jalan-jalan sambil bercuti dan rehatkan mental & fizikal.

Belum jumpa percutian yang sesuai dengan bajet yang anda dah peruntukan.

Pernah bercuti tapi pakej yang anda pernah join tu sangat limited tempat lawatannya.

Servis yang anda pernah dapat tu tidak memuaskan dan hotel penginapan pun tidak berbaloi.

Tempat lawatan tak kids / senior citizen / OKU friendly, menyebabkan mereka tak enjoy – jadi anda pun tak enjoy.

Adakah anda jawab “Ya” kepada salah satu daripada masalah diatas?

Mari Kami Nak Kongsikan..

Kami faham..

 

Anda dah lama tak bercuti dengan famili. Ditambah pula dengan keadaan sekarang, pergerakan pun terhad. Kita pun memang dah lama duduk di rumah sepanjang tahun 2020 yang lepas.

 

Jadi, anda dalam usaha untuk mencari percutian :

 

… untuk releasekan stress.

 

… untuk anda keluar skejap dari suasana rumah

 

… untuk ceriakan famili & kembalikan suasana meriah macam tahun-tahun sebelum ni.

 

Kan?

Kami juga faham…

 

Disebabkan keadaan sekarang juga, anda pun tengah survey :

 

…percutian dalam negara yang berbaloi.

 

…percutian yang mesra famili & jadual yang tersusun rapi

 

...travel agent yang boleh dipercayai dan memberikan servis yang tiptop.

 

Jangan risau…

 

Kami ada jawapan untuk apa yang anda inginkan.

 

JAdi, anda dah bersedia?

 

…untuk merasai percutian yang dah lama anda impikan sejak tahun lepas tu?

Inilah Percutian idaman anda…

Pakej Ground Langkawi

PRIVATE TRIP

3 Hari 2 Malam

anjuran

Percutian Honeymoon Istimewa : En. Fadzly

Percutian Group Istimewa : Ms Amylia & Rakan-rakan

Percutian Honeymoon Istimewa : Pn. Azira

Jom tengok apa respon mereka lepas bercuti dengan Adora Travel…

“Wow! Memang ramai lah ye berpuas hati dengan servis ni?”

Ya! Kami dah berpengalaman selama

5 Tahun

dalam industri pelancongan, dalam & luar negara.

Selain itu, mereka juga pilih Adora Travel kerana:

Resort Tepi Pantai

Lokasi Resort yang disediakan sangat strategik & tepi pantai, mudah untuk bersiar-siar serta boleh tengok sunrise & sunset. Ini membuatkan lagi trip anda lebih best dan romantis.

Island Hopping Dah Termasuk

Aktiviti Island Hopping antara yang menjadi tarikan pengunjung di Langkawi. Untuk aktiviti ni,  kami dah masukkan sekali dalam pakej, jadi tidak perlu tambah apa-apa bayaran. Berbaloi tau!

Snorkeling Pulau Payar

Menyelam sendiri untuk melihat batu karang yang cantik & pelbagai jenis ikan. Pengalaman memberi ikan makan pastinya memberikan kenangan manis buat anda.

Aktiviti Eagle Feeding

Melihat burung helang dari jarak dekat, mungkin ada yang fikir ianya menakutkan. Tapi tidak bagi pengunjung Langkawi, di Pulau Singa, anda dapat menyaksikan burung helang berterbangan secara dekat. Siap boleh bergambar lagi. 

Office Dekat Jeti

Pejabat operasi Adora Travel bertapak di Langkawi. Jadi anda tak perlu lagi risau sekiranya ada masalah timbul, Zass..! Kami datang laju-laju berikan bantuan kepada anda.

Deposit RM100 & Bayaran Bulanan

Pakej mesra Covid-19. Deposit kami berikan serendah RM100 seorang sahaja. Manakala bayaran selebihnya boleh dibuat secara bulanan sebelum tarikh percutian bermula. Sambil berjimat sambil dapat rancang bercuti

Malibest Resort. Langkawi

Ini adalah gambar resort & bilik yang ditempatkan untuk pelanggan.

Lokasi resort berada di tepi pantai dengan view yang sangat indah, mudah untuk aktiviti laut & boleh nikmati sunrise and sunset. Best sgt tau!! Bilik yg disediakan selesa, bersih dan cantik.

Tak sabarnya rasa nak pergi bercuti!

Jap, tadi kata ada Diskaun Istimewa kan untuk trip ni?

Ya…

Hari ini anda sangat bertuah bila anda hubungi kami sekarang!

Hanya untuk 15 famili terawal sahaja!

Jika anda tempah sekarang, kami akan beri

Diskaun Istimewa

Untuk kedua-dua Pakej A & Pakej B!

Diskaun Istimewa 20% ini akan diberi hanya jika anda buat tempahan di laman ini sahaja.

Jadi ada detail untuk pakej-pakej Langkawi ni?

Ada..

Kami sediakan 2 Pakej untuk anda iaitu Pakej A (Ground) & Pakej B (Ground Honeymoon)

PAKEJ A - GROUND

Pulau Langkawi - 3 Hari 2 Malam

Hari 1

Hari 2

Hari 3

Nota

Masa lawatan adalah Fleksible. Selain tempat lawatan di atas adalah dibawah kos pelanggan.

Add-On Place to Visit (Optional)

PAKEJ B - Honeymoon

Pulau Langkawi - 3 Hari 2 Malam

Hari 1

Hari 2

Hari 3

Nota

Masa lawatan adalah Fleksible. Selain tempat lawatan di atas adalah dibawah kos pelanggan.

Add-On Place to Visit (Optional)
Jam
Minit
Saat

TEMPAH SEKARANG SEBELUM DISKAUN TAMAT!

3 Langkah Mudah Untuk Sahkan Percutian anda!

Nasihat Kami, 

Bercuti ni JANGAN TANGGUH..

Kalau tak, memang tak pergi lah next time!

Jangan tunggu sehingga last minit baru nak tempah pakej. Takut nanti full, melepas pula.

 

Ramai yang macam lambat lagi nak plan dari sekarang, sebab beranggapan masih terlalu awal lagi.

 

Tapi kalau ikut pengalaman anda sendiri pun, kalau dah dekat-dekat cuti nanti baru nak mencari hotel/tempat semua dah tak sempat dan fully book. Menyesal sudah, kan?

Seronoknya suasana bercuti dengan family macamni!

Lebih baik kalau kita plan sekarang...

…sebelum perlu berbelanja lebih untuk tempah tiket dan hotel last minit nanti. Dah tak seronok pula.

Soalan Lazim (F.A.Q)
Pakej Langkawi Adora Travel

Perlu lihat pada kematangan kandungan & yang paling penting anda digalakkan untuk mendapatkan khidmat nasihat doktor samada dibolehkan atau tidak.

Sekiranya doktor sarankan untuk join aktiviti snorkeling, anda boleh stay di tepi pantai @ duduk di atas bot sambil menikmati keindahan pulau.

Tidak. Anda boleh tempah sendiri atau jika anda perlukan ground pakej bersama tiket penerbangan, pihak Adora Travel boleh tolong tempahkan untuk anda.

Percutian boleh ditunda selama 6 bulan (Pakej Dalam Negara) atau lebih kerana bergantung pada keadaan semasa. Jangan risau, pakej yang anda tempah tidak akan “burn”.

Tidak, harga cuti sekolah dan musim biasa sama sahaja, tidak ada perbezaan harga.

Ya, anda boleh buat pembayaran pakej secara bulanan/ansurans setiap bulan & bayaran penuh mesti dibuat 30 hari tarikh percutian bermula.

Copyright 2020 © Bercuti Langkawi