Perhatian: Khas untuk anda yang dah lama tak merasa bercuti, ini berita baik!

Eh, biar betul…
Langkawi, Malaysia ke ni?

Rindunyaa Nak Bercuti!

Macam tak percaya kan??

 

Rupanya di Langkawi pun ada banyak tempat-tempat yang sangat menarik!

 

Cuba tengok gambar-gambar dibawah ni.

Memang menarik!

 

Mesti anda dah tak sabar nak lalui percutian macamni kan?

 

Tapi anda kena baca sampai habis dulu sebab ada diskaun untuk ke Langkawi ni!

Anda sedang mengalami situasi ini?

Stress sebab dah lama tak merasa enjoy jalan-jalan sambil bercuti dan rehatkan mental & fizikal.

Belum jumpa percutian yang sesuai dengan bajet yang anda dah peruntukan.

Pernah bercuti tapi pakej yang anda pernah join tu sangat limited tempat lawatannya.

Servis yang anda pernah dapat tu tidak memuaskan dan hotel penginapan pun tidak berbaloi.

Tempat lawatan tak kids / senior citizen / OKU friendly, menyebabkan mereka tak enjoy – jadi anda pun tak enjoy.

Adakah anda jawab “Ya” kepada salah satu daripada masalah diatas?

Cukuplah.
Jangan Dibiarkan Terlalu Lama Kekecewaan itu.

Kami faham..

 

Anda dah lama tak bercuti dengan famili. Ditambah pula dengan keadaan sekarang, pergerakan pun terhad. Kita pun memang dah lama duduk di rumah sepanjang tahun 2020 yang lepas.

 

Jadi, anda dalam usaha untuk mencari percutian :

 

… untuk releasekan stress.

 

… untuk anda keluar skejap dari suasana rumah

 

… untuk ceriakan famili & kembalikan suasana meriah macam tahun-tahun sebelum ni.

 

Kan?

Kami juga faham…

 

Disebabkan keadaan sekarang juga, anda pun tengah survey :

 

…percutian dalam negara yang berbaloi.

 

…percutian yang mesra famili & jadual yang tersusun rapi

 

...travel agent yang boleh dipercayai dan memberikan servis yang tiptop.

 

Jangan risau…

 

Kami ada jawapan untuk apa yang anda inginkan.

 

JAdi, anda dah bersedia?

 

…untuk merasai percutian yang dah lama anda impikan sejak tahun lepas tu?

Inilah Percutian idaman anda…

Pakej Ground Langkawi

PRIVATE TRIP

3 Hari 2 Malam

anjuran

Percutian Honeymoon Istimewa : En. Fadzly

Percutian Group Istimewa : Ms Amylia & Rakan-rakan

Percutian Honeymoon Istimewa : Pn. Azira

Jom tengok apa respon mereka lepas bercuti dengan Adora Travel…

“Wow! Memang ramai lah ye berpuas hati dengan servis ni?”

Ya! Kami dan berpengalaman selama

5 Tahun

dalam industri pelancongan, dalam & luar negara.

Selain itu, mereka juga pilih Adora Travel kerana:

Resort Tepi Pantai

Lokasi Resort yang disediakan sangat strategik & tepi pantai, mudah untuk bersiar-siar serta boleh tengok sunrise & sunset. Ini membuatkan lagi trip anda lebih best, puas hati sangat!

Island Hopping

Aktiviti Island Hopping sudah termasuk dalam pakej ini, tidak perlu tambah apa-apa bayaran & anda sudah berjimat. Berbaloi tau!

Snorkeling Pulau Payar

Anda dapat melihat Coral yang sangat cantik & pelbagai jenis ikan seperti baby shar, Damsel-Fish, Clown Fish & banyak lagi. Anda juga berpeluang merasai pengalaman bagi ikan makan semasa aktiviti snorkeling.

Aktiviti Eagle Feeding
Di Pulau Singa, anda dapat menyaksikan bururng-burung helang menyambar makanan di tengah laut, sangat mengujakan!

Office Dekat Jeti

Team Adora Travel berada di Langkawi, sekiranya ada masalah pihak Adora boleh sesuaikan dengan kadar segera, anda tak perlu risau.

Deposit RM100 & Bayaran Bulanan

Untuk menempah akej percutian dengan Adora Travel, anda hanya perlu deposit serendah RM 100 seorang sahaja dan bayaran selebihnya dibuat secara bulanan setiap bulan sebelum tarikh percutian bermula

Inilah suasana di Malibest Resort:

Tak sabarnya rasa nak pergi bercuti!

Jap, tadi kata ada Diskaun Istimewa kan untuk trip ni?

Ya…

Hari ini anda sangat bertuah bila anda hubungi kami sekarang!

Hanya untuk 15 famili terawal sahaja!

Jika anda tempah sekarang, kami akan beri

Diskaun Istimewa

Untuk kedua-dua Pakej A & Pakej B!

Diskaun Istimewa 20% ini akan diberi hanya jika anda buat tempahan di laman ini sahaja.

Jadi ada detail untuk pakej-pakej Langkawi ni?

PAKEJ A - GROUND

Pulau Langkawi

3 Hari 2 Malam

Hari 1

Hari 2

Hari 3

Nota

Masa lawatan adalah Fleksible. Selain tempat lawatan di atas adalah dibawah kos pelanggan.

Add-On Place to Visit (Optional)

PAKEJ B - GROUND Honeymoon

Pulau Langkawi

3 Hari 2 Malam

Hari 1

Hari 2

Hari 3

Nota

Masa lawatan adalah Fleksible. Selain tempat lawatan di atas adalah dibawah kos pelanggan.

Add-On Place to Visit (Optional)
Jam
Minit
Saat

TEMPAH SEKARANG SEBELUM DISKAUN TAMAT!

3 Langkah Mudah Untuk Sahkan Percutian anda!

Jom, 

Bercuti ni JANGAN TANGGUH..

Kalau tak, memang tak pergi lah next time!

Jangan tunggu sehingga last minit baru nak tempah pakej. Takut nanti full melepas pula.

 

Ramai yang macam lambat lagi nak plan dari sekarang, sebab beranggapan masih terlalu awal lagi.

 

Tapi kalau ikut pengalaman anda sendiri pun, kalau dah dekat-dekat cuti nanti baru nak mencari hotel/tempat semua dah tak sempat dan fully book. Menyesal sudah, kan?

Seronoknya suasana bercuti dengan family macamni!

Lebih baik kalau kita plan sekarang...

…sebelum perlu berbelanja lebih untuk tempah tiket dan hotel last minit nanti. Dah tak seronok pula.

Soalan Lazim (F.A.Q)
Pakej Langkawi Adora Travel

Perlu lihat pada kematangan kandungan & yang paling penting anda digalakkan untuk mendapatkan khidmat nasihat doktor samada dibolehkan atau tidak.

Sekiranya doktor sarankan untuk join aktiviti snorkeling, anda boleh stay di tepi pantai @ duduk di atas bot sambil menikmati keindahan pulau.

Tidak. Anda boleh tempah sendiri atau jika anda perlukan ground pakej bersama tiket penerbangan, pihak Adora Travel boleh tolong tempahkan untuk anda.

Percutian boleh ditunda selama 6 bulan (Pakej Dalam Negara) atau lebih kerana bergantung pada keadaan semasa. Jangan risau, pakej yang anda tempah tidak akan “burn”.

Tidak, harga cuti sekolah dan musim biasa sama sahaja, tidak ada perbezaan harga.

Ya, anda boleh buat pembayaran pakej secara bulanan/ansurans setiap bulan & bayaran penuh mesti dibuat 30 hari tarikh percutian bermula.

Copyright 2020 © Bercuti Langkawi